Italiaans Restaurant Perla di Cairo

Let op, nieuwe openingstijden (zie contactgegevens)! 

 

In ons restaurant krijgt u de gelegenheid kennis te maken met de Italiaanse keuken. Wij serveren en bieden een ruime keus aan overheerlijke, echt Italiaanse vis- en vleesgerechten, pizza's en pasta's. Wij maken altijd gebruik van verse producten en bereiden met de grootste zorg uw gewenste maaltijd.

 

Ons restaurant is sfeervol ingericht naar Italiaanse stijl. Zowel voor een snelle maaltijd als voor een avondje Italiaans lang taferelen, bent u bij ons op het juiste adres. Proef het echte Italie! Orginele kwalitatief betaalbare gerechten. Vriendelijke, correcte bediening met brede vakkennis en plezier in het werk vullen de maaltijd aan voor een heerlijke avond echt uit eten. Wij verwelkomen u graag.

 

Geopend op maandag t/m zondag van 16.00 tot 21.30 uur.

 

Feestdagen: Eerste kerstdag (25 december) en Oudejaarsdag (31 december) gesloten! 

 

Voedselallergie of intolerantie? 

Bij Restaurant Perla di Cairo laten we graag iedereen van een heerlijke maaltijd genieten. Heeft u een allergie of voedselintolerantie, bent u vegetariër of veganist? Graag horen wij dit van u bij de bestelling. Ons team speelt graag op uw wensen in. Wij gaan tijdens de bereiding van onze gerechten zeer zorgvuldig om met uw voedselallergie of voedselintolerantie. De lijst met allergenen per gerecht is achterin te vinden in de menukaart !

Proef het echte Italie !

Jaren ervaring

Orginele gerechten

Tevreden klanten

Profesioneel team

Voor elk wat wils!

Sinds 1988 in Zaltbommel

Ons restaurant is gevestigd in het hartje van Zaltbommel. Perla di Cairo heeft 42 zitplaatsen en is zowel voor grote als kleine groepen zeer geschikt. Ons restaurant is een ideale plek voor u bedrijfs-, personeels- en zakendiners, maar ook een gezellige omgeving om samen met met uw partner, gezin of vrienden te dineren. Wij serveren een een heel uitgebreide menukaart. Op ons menu staan diverse vlees-, vis- en vegetarische pizza's. Naast pizza's zijn wij ook gespecialiseerd in verschillende pasta's, grill-, vlees- en visgerechten. Voor elk wat wils! Voor onze kleine gasten serveren wij uiteraard kleine menu's. U kunt tevens bij ons alle gerechten uit de kaart afhalen. Bezoek ons restaurant en proef onze kwaliteit en ervaar onze culinaire hoogstandjes.